Menu Sluiten

Zonder sponsors geen Ondernemersavond

De Lionsclub Son en Breugel kan de Ondernemersavond alleen organiseren en de goede doelen steunen dankzij de opbrengsten uit de kaartverkoop, maar vooral ook dankzij sponsors. Er zijn gelukkig ieder jaar weer veel bedrijven die graag hun naam (blijvend) verbinden aan dit succesvolle evenement. De sponsors van de “Ondernemer van het Jaar” vermelden we tot de volgende editie op onze website.

Onderstaande sponsors hebben zich momenteel reeds verbonden aan de Ondernemersavond 2022 en maken zo het werk van de vele goede doelen mede mogelijk.

We zijn trots en zeer dankbaar op deze bedrijven en organisaties die de goede doelen en de Ondernemersavond (vaak al jaren) trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors.

Sponsoring, mogelijk ook iets voor u of uw onderneming? Zij steunen ons reeds

Hoofdsponsors

 

 

Hoofdsponsor Rabobank
Hoofdsponsor Rabobank
Remondis

Sponsors

Huybregts-Relou
Rendac
Vandinter Semo
de Zwaan
Sol Makelaardij
Hermsen advocatuur
Ferro metaal
Volvo van Roosmalen
Gemco Cast Metal Technology
AB Netten
BENU Apotheek De Linden Son en Breugel

Sonnerie
Mooi Son en Breugel
BCM media
Feedback consulting
van Kemenade Best
NH adviseurs
De Groenstylist
Ingenieursbureau Blokpoel
Edell Jewelry
ING bank
Metaalrecycling Son
Foolen light
Jansen BV
JoanKnecht
de Rooy
Albert Boudewijns
Agricult duurzaam
Max4Motion

Wens Reclame

 

 

 

 

We zijn trots en zeer dankbaar op de vele bedrijven die de goede doelen en de Ondernemersavond al jaren trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors. Misschien ook iets voor u of uw onderneming?

Sponsoring is nadrukkelijk tweezijdig. Wij vragen een financiële bijdrage, maar daar staat uiteraard wel iets tegenover voor u. Te denken valt aan publiciteit en naamsvermelding op drukwerk, advertenties in lokale bladen, op de website en natuurlijk uw presentatie tijdens de avond zelf. De sponsorbijdrage kan ook gedeeltelijk bestaan uit het beschikbaar stellen van een aantal kaarten, c.q. een eigen tafel (met bedrijfslogo!) tijdens de avond. U kunt dan uw eigen gasten, relaties of klanten voor de avond uitnodigen.

Voor de sponsoring maken we gebruik van sponsorpakketten met bijbehorende voordelen voor u en uw bedrijf. Wij overleggen graag persoonlijk met u hoe de sponsoring zo goed mogelijk aan uw en onze wensen tegemoet kan komen. Sponsoring is immers maatwerk. Mogelijk dat een van onze Lionsleden als vertegenwoordiger van de organisatie u dan ook benadert.

U kunt hier onze Sponsorpakketten voor de Ondernemersavond 2022 in pdf formaat downloaden.

Download Sponsorpakketten
Indien nodig kunt u hier de pdf-reader downloaden

Wilt u zelf uw interesse als sponsor kenbaar maken? Bel, of mail voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden dan naar de voorzitter van de organisatiecommissie Ondernemersavond: Bert-Jan van Dinter, tel 06-5462 0775, of mail info@ondernemervhjaar.nl. We staan u graag te woord.