Menu Sluiten

Een succesvolle Ondernemersavond,

alleen mogelijk door onze sponsors

 

 

Als Lionsclub Son en Breugel kunnen we de Ondernemersavond alleen organiseren en de goede doelen steunen dankzij de opbrengsten uit de kaartverkoop, maar vooral ook dankzij sponsors. Er zijn gelukkig ieder jaar weer veel bedrijven die graag hun naam (blijvend) verbinden aan dit succesvolle evenement. De sponsors van een betreffende Ondernemersavond vermelden we tot de volgende editie op onze website.

Onderstaande sponsors hebben zich verbonden aan de Ondernemersavond 2024 en maken zo het werk van de vele goede doelen mede mogelijk.

We zijn trots en zeer dankbaar op deze bedrijven en organisaties die de goede doelen en de Ondernemersavond (vaak al jaren) trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors.

Sponsoring, mogelijk ook iets voor u of uw onderneming?

Sponsors 2024

 

RendacVandinter SemoSol MakelaardijHermsen advocatuurFerro metaalMooi Son en BreugelFeedback consultingvan Kemenade BestNH adviseursDe GroenstylistIngenieursbureau BlokpoelEdell JewelryING bankJansen BVJoanKnechtAgricult duurzaamWens Reclame

 

 

 

We zijn trots en zeer dankbaar op de vele bedrijven en organisaties die de goede doelen en de Ondernemersavond al jaren trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors. Misschien ook iets voor u of uw onderneming?

Sponsoring is nadrukkelijk tweezijdig. Wij vragen een financiële bijdrage, maar daar staat uiteraard wel iets tegenover voor u. Te denken valt aan publiciteit en naamsvermelding op drukwerk, advertenties in lokale bladen, op de website en natuurlijk uw presentatie tijdens de avond zelf.

De sponsorbijdrage kan ook gedeeltelijk bestaan uit het beschikbaar stellen van een aantal kaarten, c.q. een eigen tafel (met bedrijfslogo!) tijdens de avond. U kunt dan uw eigen gasten, relaties of klanten voor de avond uitnodigen.

Voor de sponsoring hanteren van sponsorpakketten met bijbehorende voordelen voor u en uw onderneming. Wij overleggen graag persoonlijk met u hoe de sponsoring zo goed mogelijk aan uw en onze wensen tegemoet kan komen. Sponsoring is immers maatwerk. Mogelijk dat een van onze Lionsleden als vertegenwoordiger van de organisatie u dan ook benadert.

U kunt hier onze Sponsorpakketten voor de Ondernemersavond 2024 in pdf formaat downloaden.

Download Sponsorpakketten 2024
 

Indien nodig kunt u hier de pdf-reader downloaden

Heeft u zelf interesse om onze goede doelen te steunen als sponsor van de Ondernemersavond? Bel, of mail dan voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden met de voorzitter van de commissie Fondsenwerving: Bastian Duffhues, tel 06 – 5168 9075, of mail info@ondernemervhjaar.nl. We staan u graag te woord.