Menu Sluiten

HET FEEST

Onder elkaar genieten we op zaterdag 5 februari 2022 van een aantrekkelijk, feestelijk programma in de feesttent op het Kerkplein in Son. Graag doen we dit samen: ondernemers, werknemers en relaties, maar ook anderen, vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties, u als inwoner van Son en Breugel of de regio, individueel of in groepsverband. U bent allen welkom.

 

 

Een swingende band verzorgt de muzikale aankleding en ondersteuning. Naar goede Son en Breugelse traditie wordt ook de inwendige mens uitstekend verzorgd. U kunt naar hartenlust genieten van een excellent diner met passende drankjes. En dit alles is in de prijs inbegrepen. Na het diner kunt u nog uitgebreid swingen en informeel netwerken onder het genot van een drankje.

De entreeprijs bedraagt 80,- euro per persoon, all-in. U kunt dus voor deze toegangsprijs de gehele avond genieten van het programma, de drankjes en het gevarieerd diner. De netto-opbrengst van de ondernemersavond is bestemd voor lokale goede doelen en de vervulling van wensen uit de Wensboom (zie elders op deze site onder goede doelen). Het belooft weer een geweldige avond te worden waar u zeker nog vaak aan zult terugdenken, wees er dus snel bij, er zijn slechts 350 plaatsen.

Bestel hier uw toegangskaarten