Menu Sluiten

ONDERNEMERSAVOND 2024 FEESTPROGRAMMA

DIT JAAR ORGANISEERDEN WE DE ONDERNEMERSAVOND 2024 OP ZATERDAG 6 APRIL.

Het beloofde weer een geweldige avond te worden met meer dan 200 gasten die elkaar troffen in de Zwaan en het Dommelhuis. Ook dit jaar stond ontmoeten, verbinden en vieren met elkaar centraal. Elk jaar kiest de Lionsclub een leidend thema voor de toekenning van de titels. Voor de Ondernemersavond 2024 was dit:

“RECHT DOOR ZEE”

Het programma van de Ondernemersavond op zaterdagavond 6 april zag er als volgt uit. Wij danken alle aanwezige gasten die dit feest met ons meemaakten.

 

 

—– TERUGBLIK ONDERNEMERSAVOND 2023 OP ZATERDAG 17 JUNI —–

Ook de Ondernemersavond 2023 was een geweldig, waarbij “ontmoeten, verbinden en vieren” met elkaar voorop stond. Dit doet ook recht aan ons motto “Lions Helpen” en de diverse goede doelen die we kunnen bijstaan. Elk jaar kiest de Lionsclub een leidend thema voor de toekenning van de titels. Voor de Ondernemersavond 2023 was het thema

“ONDERNEMEN MET DE JUISTE TOON”

Ondernemen is klanten bedienen. Je moet de gunfactor zien te krijgen. Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn)visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste kan inspelen op de behoeften van klanten. Een hoge mate van klantgerichtheid bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken. In het verlengde daarvan is ondernemen ook produceren en/of diensten aanbieden. Aspecten als kwaliteit, innovatie en duurzaamheid nemen daarbij een centrale rol in. Voor de Ondernemer van het jaar 2023 zijn we op zoek naar de ondernemer die kan “ondernemen met de juiste toon”.

 

 

—– TERUGBLIK ONDERNEMERSAVOND 2022 OP ZATERDAG 25 JUNI —–

 

ONDERNEMERSAVOND 2022 “SATURDAY NIGHT FEVER” STIJL

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseerde de Lionsclub Son en Breugel de 19e “Ondernemersavond”. Deze editie vond plaats in Café-Restaurant de Zwaan met in het programma een uitstap naar het pas geopende Dommelhuis. Deze combinatie bleek een daverend succes te zijn. Na een prima ontvangst en heerlijk 5-gangen diner genoten de aanwezige gasten van een spetterend optreden van de lokale Harmonie “Pro Honore et Virtute”, o.l.v. dirigent Johan Smeulders. Daarna reikte de President van de Lionsclub voor ruim € 15.000,- cheques uit aan goede doelen. Hierop volgde de bekendmaking van de Starter en Ondernemers van het Jaar. Het feest van de Ondernemersavond werd tot in de late uurtjes voortgezet in Café-Restaurant de Zwaan met een swingende “Saturday Night Fever” party.

Meer swing, meer entertainment en volop ruimte om elkaar te ontmoeten, met elkaar te feesten en u en uw gasten in de watten te leggen. En dat alles op maar liefst twee locaties het centrum van Son.

Het volledige feestprogramma vind u onder het tabblad Feestprogramma en op onderstaande flyer.