Menu Sluiten

ONDERNEMERSAVOND “SATURDAY NIGHT FEVER” STIJL

Onder elkaar genieten we op zaterdag 25 juni 2022 van een aantrekkelijk, feestelijk programma in café-restaurant de Zwaan en het nieuwe Dommelhuis in Son en Breugel. Graag doen we dit samen: ondernemers, werknemers en relaties, maar ook anderen, vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties, u als inwoner van Son en Breugel of de regio, individueel of in groepsverband. U bent allen van harte welkom om dit mee te beleven.

Tijdens de avond trakteren we u op het volgende programma (tijden bij benadering):

  • 17.45 Zaal Café-Restaurant de Zwaan open, ontvangst, tijd voor ontmoeting met een drankje
  • 18.45 Een heerlijk 4 gangendiner met bijbehorende wijnen uitgeserveerd op uw eigen tafel.
  • 20.15 We steken het Kerkplein over naar het (dan net geopende) nieuwe “Dommelhuis”.
  • 20.30 Genieten van een swingend concert van Harmonie “Pro Honore et Virtute” in de theaterzaal van Son en Breugel.
  • 21.15 De door u en ons gesteunde goede doelen staan in de schijnwerpers.
  • 21.30 Uitreiking van de twee titels “Ondernemer van het jaar Son en Breugel en Ekkersrijt” en de titel “Starter van het Jaar 2022”.
  • 22.00 Terugkeer naar de Zwaan voor vervolg van het swingende feest “Saturday Night Fever” verzorgd door een top DJ. We sluiten het diner af met een smakelijk ijs en kaasbuffet.

Een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Volop ruimte om met uw tafelgenoten en elkaar te feesten. Naar goede Son en Breugelse traditie verzorgen we ook de inwendige mens uitstekend. U geniet van een excellent diner met bijpassende drankjes. Als gast bent u de eerste die een avond in het nieuwe Dommelhuis beleeft met een verrassend concert van Harmonie Pro Honore et Virtute. Na het diner kunt u nog uitgebreid swingen en informeel netwerken onder het genot van een drankje. Dit alles is uiteraard in de prijs inbegrepen.

Bestel nu uw toegangskaarten voor u en uw eigen gasten.

BESTEL HIER UW TOEGANGSKAARTEN

 

Wees er ook dit jaar snel bij. Het maximaal aantal gasten is helaas minder dan bij de edities in de tent rond carnaval.