Menu Sluiten

DE TITELS

De jury maakt uit alle ingezonden nominaties een selectie, bezoekt kandidaten voor de titel en kiest vervolgens per categorie de ondernemers aan wie we de titels uitreiken. Als sponsor kiest de Rabobank de “Starter van het Jaar” als aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende starter. Tijdens de feestavond presenteren we de nieuwe titelhouders met korte filmpjes aan het publiek en geeft de voorzitter van de jury kort aan waarom deze ondernemers de titel hebben gekregen.

Tijdens de Ondernemersavond worden de volgende titels uitgereikt:

  1. De “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” (bestaat minimaal 3 jaar en is kadastraal gevestigd op Ekkersrijt).
  2. De “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel” (bestaat minimaal 3 jaar en is kadastraal gevestigd in Son en Breugel, maar niet op Ekkersrijt).
  3. De “Starter van het Jaar Son en Breugel”, als aanmoediging voor een veelbelovende starter (bestaat maximaal drie jaar en is kadastraal gevestigd in Son en Breugel of op Ekkersrijt).

“Ondernemen met de juiste toon”

Zoals ieder jaar bepalen we voor de toekenning van de “Ondernemers van het jaar” een thema. Voor 2023 was dat “Ondernemen met de juiste toon”.

Ondernemen is klanten bedienen. Je moet de gunfactor zien te krijgen. Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn)visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste kan inspelen op de behoeften van klanten. Een hoge mate van klantgerichtheid bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken. In het verlengde daarvan is ondernemen ook produceren en/of diensten aanbieden. Aspecten als kwaliteit, innovatie en duurzaamheid nemen daarbij een centrale rol in. Voor de Ondernemer van het jaar 2023 zijn we op zoek naar de ondernemer die kan “ondernemen met de juiste toon”.