Menu Sluiten

DE TITELS

De jury maakt uit alle ingezonden nominaties een selectie, bezoekt kandidaten voor de titel en kiest vervolgens per categorie de ondernemers aan wie we de titels uitreiken. Als hoofdsponsor kiest de Rabobank de “Starter van het Jaar” als aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende starter. Tijdens de feestavond presenteren we de nieuwe titelhouders met korte filmpjes aan het publiek en geeft de voorzitter van de jury kort aan waarom deze ondernemers de titel hebben gekregen.

Tijdens de Ondernemersavond worden de volgende titels uitgereikt:

  1. De “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” (bestaat minimaal 3 jaar en is kadastraal gevestigd op Ekkersrijt).
  2. De “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel” (bestaat minimaal 3 jaar en is kadastraal gevestigd in Son en Breugel, maar niet op Ekkersrijt).
  3. De “Starter van het Jaar Son en Breugel”, als aanmoediging voor een veelbelovende starter (bestaat maximaal drie jaar en is kadastraal gevestigd in Son en Breugel of op Ekkersrijt).

SAMEN BLIJVEN VERBINDEN!

Zoals ieder jaar bepalen we voor de toekenning van de “Ondernemers van het jaar” een thema. Dit jaar is dat “Samen Blijven Verbinden!” Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die in de laatste jaren bewust de keuze hebben gemaakt om binnen hun onderneming of branche de verbinding aan te gaan met andere partijen. Door Corona zijn sommige bedrijfstakken compleet stil komen staan, maar er zijn ook bedrijven bij die niet eerder zoveel werk hebben gehad. In beide gevallen werd er van de ondernemers veel gevraagd. Ga er maar aanstaan wanneer je ineens geen omzet meer hebt, of hoe kom je aan meer productiecapaciteit of aan extra voorraad en materialen. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij het thema van dit jaar “Samen Blijven Verbinden”.