Menu Sluiten

Zonder sponsors geen Ondernemersavond 2021

De Lionsclub Son en Breugel kan de Ondernemersavond alleen organiseren en de goede doelen steunen dankzij de opbrengsten uit de kaartverkoop, maar vooral ook dankzij sponsors. Er zijn gelukkig ieder jaar veel bedrijven die graag hun naam (blijvend) verbinden aan ons succesvolle evenement. De sponsors van de Ondernemer van het Jaar vermelden we tot de volgende editie op onze website. Voor de Ondernemersavond 2019 waren dat de volgende sponsors.

Hoofdsponsors

 

Hoofdsponsor Rabobank Hoofdsponsor Remondis

Sponsors

Rendac
Vandinter Semo
de Zwaan
Sol Makelaardij
Hermsen advocatuur
Ferro metaal
Volvo van Roosmalen
Gemco Cast Metal Technology
Unica ICT Solutions
BENU Apotheek De Linden Son en Breugel
Bulsink
Sonnerie
OQEMA
BCM media
Nordic auto
van Kemenade Best
NH adviseurs
De Groenstylist
Ingenieursbureau Blokpoel
Edell Jewelry
ING bank
Metaalrecycling Son
Foolen light
Jansen BV
JoanKnecht
de Rooy
Albert Boudewijns
VSR makelaars
Max4Motion
Arnout Verheij
Wens Reclame

 

 

 

 

We zijn trots en zeer dankbaar op de vele bedrijven die de goede doelen en de Ondernemersavond al jaren trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors. Misschien ook iets voor u of uw onderneming?

Sponsoring is nadrukkelijk tweezijdig. Wij vragen een financiële bijdrage, maar daar staat uiteraard wel iets tegenover voor u. Te denken valt aan publiciteit en naamsvermelding op drukwerk, advertenties in lokale bladen, op de website en natuurlijk uw presentatie tijdens de avond zelf. De sponsorbijdrage kan ook gedeeltelijk bestaan uit het beschikbaar stellen van een aantal kaarten, c.q. een eigen tafel (met bedrijfslogo!) tijdens de avond. U kunt dan uw eigen gasten, relaties of klanten voor de avond uitnodigen.

Voor de sponsoring maken we gebruik van sponsorpakketten met bijbehorende voordelen voor u en uw bedrijf. Wij overleggen graag persoonlijk met u hoe de sponsoring zo goed mogelijk aan uw en onze wensen tegemoet kan komen. Sponsoring is immers maatwerk. Mogelijk dat een van onze Lionsleden als vertegenwoordiger van de organisatie u dan ook benadert.

U kunt hier onze Sponsorpakketten voor de Ondernemersavond 2021 in pdf formaat downloaden.

Download Sponsorpakketten
Indien nodig kunt u hier de pdf-reader downloaden

Wilt u zelf uw interesse als sponsor kenbaar maken? Bel, of mail voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden dan naar de voorzitter van de organisatiecommissie Ondernemersavond: Bert-Jan van Dinter, tel 06-5462 0775, of mail info@ondernemervhjaar.nl. We staan u graag te woord.