Nomineer hier

Het formulier is tijdelijk ofline, we hopen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

U kunt uw nominatie ook mailen naar: Hans Waals en Bert-Jan van Dinter

U hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Iedereen kan tot 15 november 2021 een ondernemer voordragen. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer. Het maakt niet uit of de onderneming een Business-2-Business- of een Business-2-Consumer-onderneming is en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Een vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” en “Starter van het Jaar Son en Breugel”.

Vul hieronder de naam in van de ondernemer van uw voorkeur met een korte toelichting. Geef daarbij ook aan waarom de ondernemer volgens u past bij het thema “Samen Blijven Verbinden”. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 5 februari 2022 tijdens de feestelijke Ondernemersavond.

U kunt onderstaand formulier invullen en daarna kopieeren in de email aan Hans Waals en Bert-Jan van Dinter, excuses voor het ongemak

Ondernemers en starter van het Jaar 2021


Categorie titel “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt 2021”, voor alle bedrijven op Ekkersrijt:

Naam Ondernemer:
Adres:
Korte toelichting:

Categorie titel “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel 2021”, voor alle bedrijven in Son en Breugel (exclusief Ekkersrijt):

Naam Ondernemer:
Adres:
Korte toelichting:

Categorie “Starter van het Jaar Son en Breugel 2021” voor bedrijven (recent, maximaal drie jaar geleden gestart):

Naam Ondernemer:
Adres:
Korte toelichting:
Naam inzender: *
Telefoon: *
E-mail: *