Menu Sluiten

Nomineer hier uw Ondernemer van het Jaar

Iedereen kan tot  7 april 2023 een ondernemer voordragen. U hoeft zelf geen inwoner of ondernemer te zijn uit Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer. Het maakt niet uit of de onderneming een Business-to-Business- of een Business-to-Consumer-onderneming is en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

Voor de toekenning van de titels kiezen we elk jaar een thema. Voor de Ondernemersavond 2023 is het thema:

“Ondernemen met de juiste toon”.

Ondernemen is klanten bedienen. Je moet de gunfactor zien te krijgen . Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn)visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste kan inspelen op de behoeften van klanten. Een hoge mate van klantgerichtheid bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken. In het verlengde daarvan is ondernemen ook produceren en/of diensten aanbieden. Aspecten als kwaliteit, innovatie en duurzaamheid nemen daarbij een centrale rol in. Voor de Ondernemer van het jaar 2023 zijn we op zoek naar de ondernemer voor wie kan “ondernemen met de juiste toon”.

Uw nominatie

Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Een vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” en “Starter van het Jaar Son en Breugel”.

Vul hieronder de naam in van de ondernemer van uw voorkeur met een korte toelichting. Geef daarbij in de toelichting vooral aan waarom de ondernemer volgens u past bij het thema “Samen Blijven Verbinden” en de titel ook daadwerkelijk verdient. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 tijdens de feestelijke Ondernemersavond.

Wilt u zelf als gast aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking? Bestel dan uw kaarten via het tabblad op deze website.

    Maak telkens eerst een keuze uit een van de drie categorieën: