Menu Sluiten

Nomineer hier

U hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Iedereen kan tot 15 november 2021 een ondernemer voordragen. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer. Het maakt niet uit of de onderneming een Business-2-Business- of een Business-2-Consumer-onderneming is en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Een vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” en “Starter van het Jaar Son en Breugel”.

Vul hieronder de naam in van de ondernemer van uw voorkeur met een korte toelichting. Geef daarbij ook aan waarom de ondernemer volgens u past bij het thema “Samen Blijven Verbinden”. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 5 februari 2022 tijdens de feestelijke Ondernemersavond.

    Maak telkens eerst een keuze uit een van de drie categorieën: